Rezultatele testelor pentru COVID în rândul cadrelor medicale SJU Pitești, negative

de | 10.04.2020 14:08 | Actualitate

Săptămâna aceasta, personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, care este în prima linie de contact cu pacienții bolnavi sau suspecți de COVID 19, a fost testat cu ajutorul unor teste rapide achiziționate de Fundația Gaudium.  Testarea a continuat și astăzi. Până acum, rezultatele testelor rapide sunt negative, transmit reprezentanții Consiliului Județean Argeș pe Facebook.

Săptămâna aceasta, au sosit în județul Argeș primele 150 de teste rapide achiziționate de Fundația Gaudium. (..) Din primul lot au fost testate cadrele medicale de la Secția de Boli Infecțioase, Secția Anestezie și Terapie Intensivă, echipa de la Obstretică- Ginecologie, precum și o parte din personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe. Rezultatele tuturor testelor au ieșit negative. Veștile bune au continuat. Pe 8 aprilie a sosit o nouă tranșă de 150 de teste rapide, tot din partea Fundației Gaudium. Acestea au fost destinate pentru testarea personalului din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și testarea în continuare a personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești. Toate testele realizate până în acest moment în rândul personalului medical din cadrul SJUP au ieșit negative, a transmis Spitalul Județean de Urgență Pitești pe pagina de Facebook a instituției.

Citește și Cadrele medicale de la Spitalul Județean Pitești, testate pentru Covid 19

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole