Web Analytics

„Rezultatele din tur ne îndreptăţesc să sperăm la promovare în Liga I”

de | 2.02.2017 17:45 | Sport

13 DumitruOlteanu01# Afirmă Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni

# Dle preşedinte, care este programul echipei în viitorul apropiat?
– Echipa s-a aflat în cantonament la Cheile Grădiştei până pe data de 3 februarie, după care se va întoarce la Mioveni şi vor urma trei săptămâni, până pe 25 februarie, când va începe campionatul, cu o serie de meciuri amicale.
# Aţi stabilit cu cine veţi juca?
– În cantonament vor fi două meciuri în această săptămână cu cei de la Râşnov şi cu cei de la Zărneşti şi după aceea vom mai juca cu Chindia Târgovişte şi alte echipe.
# Ce ne puteţi spune despre noutăţile din lot? Cine a plecat? Cine a venit?
– În primul rând a plecat Robert Boboc la Astra. El era un jucător împrumutat la noi, la Mioveni, care avea o clauză prin care putea pleca în pauza dintre tur şi retur. A activat acea clauză şi a putut să plece. După Boboc, a plecat Bogdan Stancu, jucător care şi-a reziliat contractul. Acesta a jucat foarte puţin şi a dorit să plece undeva unde să poată juca. M-a bucurat faptul că un jucător doreşte să joace, pentru că la noi era foarte greu să joace pe postul de fundaş dreapta şi de aceea a plecat. La capitolul veniri putem nota pe Andrei Neagoe, un fotbalist al FC Argeş care a mai fost şi pe la noi o bună perioadă de ani. Ultima dată el a jucat pentru Chindia Târgovişte ca mijlocaş ofensiv. Este un jucător talentat şi sperăm să fie un jucător care ne trebuie la mijlocul terenului, care să aducă un plus de valoare pe acea poziţie. În afară de Neagoe, au mai venit doi jucători, unul, Piscanu, de la Râmnicu-Vâlcea, şi Burnea, un fundaş central care ultima dată a jucat pentru Unirea Târlungeni.
# Cum abordaţi acest retur de campionat? Mergeţi pentru promovare?
– Încă de la începutul campionatului ne-am propus ca şi obiectiv să putem ataca promovarea, chiar dacă obiectivul stabilit este locurile I-VI. Acest obiectiv cuprinde şi primele trei locuri care sunt promovabile, al treilea bineînţeles la baraj. Rezultatele din turul campionatului ne îndreptăţesc să sperăm la o eventuală promovare în Liga I. Suntem conştienţi că nu va fi uşor. Parcursul bun din Cupa României ne-a dat încredere. Sper să facem o figură frumoasă şi în sferturile de finală ale Cupei României din 30 martie şi ne dorim foarte mult, dacă reuşim, să promovăm în Liga I.
# Care este performanţa anului 2016 la CS Mioveni?
– Fără doar şi poate eliminarea Stelei din optimile de finală ale Cupei României, o performanţă notabilă care nu este la îndemâna oricui. Să elimini deţinătoarea trofeului şi o echipă redutabilă ca şi Steaua pe care am învins-o şi într-un meci amical, cu trei săptămâni înainte, şi într-un meci oficial în Cupa României. Este ceva extraordinar.
„Am pierdut sau am remizat câteva partide care le-am avut în mână”
# Ce vă reproşaţi pentru anul 2016?
– Poate un parcurs mult mai bun în campionat. Am pierdut sau am remizat câteva partide care le-am avut în mână. Îmi aduc aminte de meciul de la UTA, care s-a terminat 0-0 şi la care am ratat o lovitură de la 11 metri pe final, remizele de la Reşiţa şi Baloteşti şi înfrângerile de acasă, cele cu Braşovul şi Luceafărul. Cu aceste puncte eram fără probleme pe locul I.
# În afară de promovare, ce aşteptări aveţi de la anul 2017?
– Aşteptăm în primul rând să fim sănătoşi să ne putem desfăşura activitatea, ne dorim ca şi în anul 2017 Consiliul Local Mioveni să fie aproape de echipă, finanţarea să meargă în continuare, iar pe lângă Consiliul Local ne dorim foarte mult să vină şi câţiva oameni de afaceri ca sponsori lângă noi la club.
# În eventualitatea în care nu veţi promova acum şi veţi încerca la anul, cum vedeţi o eventuală luptă cu SCM Piteşti în liga secundă?
– Vom vedea în vară ce se va întâmpla, dar vă pot spune că nu va exista o luptă între noi şi SCM pentru că e loc pentru amândouă şi putem promova amândouă.
# În final, vă întreb ce aveţi dvs de transmis suporterilor echipei la început de 2017?
– Îmi doresc să fie aproape de echipă, să vină în număr mare la stadion, aşa cum au fost la meciul cu Steaua, un stadion arhiplin şi unde bucuria a fost una imensă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii