Web Analytics

Rezultatele concursului de management de la „Davila”. Cine sunt cei doi candidați admiși pentru proba interviului

de | 14.05.2021 12:47 | Cultură, Actualitate

Între 6 și 13 mai s-au analizat proiectele de management pentru postul de manager la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești. Reamintim că în cursă s-au înscris șase candidați: Constantin Cotimanis, actualul manager al teatrului, George Diaconescu, fostul șef al secției Estradă a teatrului, Silviu Deaconescu, dirijor și solist la Filarmonica Pitești, Felix Goldbach, lector universitar doctor la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Bogdan Cioabă, regizor la Teatrul „Davila” și Mihai Savu de la Teatrul de Păpuși ”Așchiuță”.

Vineri, 14 mai, pe site-ul Consiliului Județean Argeș regăsim rezultatele primei etape a concursului, însă fără a fi menționate numele candidaților. Astfel, notele sunt prezentate în ordinea următoare: 7.88, 6.93, 6.42, 9. 05, 6. 88 și 6. 83. Din cei șase, doar doi au fost admiși, cei care au obținut 7.88 și 9.05, pentru că, așa cum specifică regulamentul de organizare a concursului, „sunt declarați admiși pentru susținerea etapei a II-a a concursului de management-interviul, candidații care au obținut în prima etapă a concursului nota minimă 7”.

Citește și Constantin Cotimanis: „Nu amestecăm manageriatul. Oi fi eu nepriceput, dar nu sunt hoţ!”

Luni, 17 mai, de la ora 11:00, se va organiza a doua etapă a concursului, susținerea proiectului de management în cadrul interviului. Pe 18 mai, candidații vor afla rezultatul obținut la concurs și vor putea depune contestații.

Pe surse am aflat că au fost admiși Felix Goldbach și George Diaconescu.

George Diaconescu

George Diaconescu a fost șeful secției „Estradă” de la „Alexandru Davila” și actualul șef al Secției Revistă.

Citește și Povestea colonelului de jandarmi care slujeşte şi ca preot onorific în Piteşti

Felix Goldbach

Felix Goldbach

Felix Constantin Goldbach are 44 ani și este din Târgoviște, Dâmbovița. Din 2001 este lector univ. dr. la Universitatea Valahia din Târgoviște, cadru didactic titular la Facultatea de Științe și Arte, Departamentul de Arte. Este și manager general la Asociația Culturală „GOLDMUSIC”, dar și inspector școlar din 2015. Din 2005 până în 2009 a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, unde s-a calificat ca doctor în muzică. Din 2012 până în 2013 a studiat la Universitatea de Muzică din Viena, Austria. Nu în ultimul rând, este și Doctor în Management Cultural.

Citește și Constantin Cotimanis rămâne la conducerea Teatrului „Alexandru Davila” încă 60 de zile

Constantin Cotimanis

Constantin Cotimanis

Am aflat și că actorul Constantin Cotimanis nu intenționează să conteste rezultatul primit la prima probă a concursului. De asemenea, în această perioadă se desfășoară un audit la Teatrul „Alexandru Davila”, care este programat să se finalizeze pe 17 mai, exact în ziua în care are loc a doua probă a concursului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii