Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Rezultate foarte bune pentru piteșteni la Cupa Mondială de Aeromodelism

S-a încheiat Cupa Mondială de Aeromodelism 2023 la clasa F1E! Ultimele două etape s-au desfășurat în Bulgaria la Alecovo cu participarea a 30 de sportivi din Anglia, Franța, Ucraina, România și Bulgaria. Piteștenii de la cluburile CSU și FC Argeș au vrut să sărbătorească cei 90 de ani de aeromodelism cu rezultate foarte bune. Din 6 locuri I, piteștenii au luat 5.

Rezultate foarte bune pentru piteșteni la Cupa Mondială de Aeromodelism

Astfel, atât la seniori cât și la juniori locul I a fost al Piteștiului. La Bulgaria Cup, Daniel Bîldea a câștigat la seniori, iar Mihnea Prodănel la juniori. Echipa Bîldea Daniel, Anca Andrei și Popescu Marian au ocupat locul I.

Citește și Ce spune antrenorul Nebojsa Vidic despre primul meci din campionat al FC Argeș Basketball

Prilep Cup a revenit la seniori lui Marian Popescu, locul II a fost ocupat de Evgheni Gorban din Ucraina, iar locul III a revenit lui Jean-Luc Drapeau din Franța. La juniori podium integral piteștean cu Eduard Bouleanu pe primul loc, Mihnea Prodănel pe locul II și David Mesaroș pe III.

La echipe locul I a revenit combinatei internaționale alcătuită din Jean-Luc Drapeau, Franța, Evgheni Gorban, Ucraina și Daniel Petcu din România. Mai trebuie spus că Mihnea Prodănel câștigă a treia oară trofeul la juniori, de la anul făcând pasul către seniori.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *