Web Analytics

Rezultate excelente pentru Real Bradu la gimnastică

de | 2.11.2017 11:28 | Actualitate

real gimnasticaÎn perioada 28-29 octombrie a avut loc la Buzău, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi Trofeul Balcanic Femi-Sport, ediția 2017. La concursul de majorete, gimnastică ritmică și gimnastică aerobică pentru amatori, inclus în Calendarul Federației Române Sportul Pentru Toți, au fost prezenți peste 400 de participanți din România, Bulgaria, Muntenegru și Republica Moldova.

Clubul Sportiv Real Bradu a obținut trei distincții și anume două la gimnastică ritmică, cu cel mai mare punctaj și una la gimnastică aerobică.
Sorana Miu, Maria Octavian, Miruna Nicolae, Alexia Zanfir, Teodora Ionete, Miruna Ciobanu și Ștefania Danciu, pregătite de Cristina Zgreaban, au avut un parcurs reușit.

Clubul Sportiv Real Bradu este un club de interes public, nou înființat, în subordinea Consiliului Local Bradu și al Primăriei Bradu. Acesta are ca scop principal promovarea sportului, la nivelul comunei Bradu, pentru toți tinerii doritori să practice sportul de performanță, dar și de relaxare și pentru sănătatea fiecăruia.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii