Web Analytics

Revoluţie 3D la Biblioteca Judeţeană Argeş

de | 15.03.2017 20:49 | Cultură

9 3dBiblioteca Județeană Argeș vernisează luni, 20 martie, la ora 18.00, în holul central, expoziția-provocare, intitulată „3D – PROIECTE PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE”. Autorul ei, Alexandru Pantilie, fiul pictorului Ion Pantilie, propune o serie de sugestii – funcționale, practice, personalizate – care explorează, cu îndrăzneală, teritoriul vast și dinamic al culorilor, formelor, texturilor și proporțiilor.
Expoziția este una de proiecte, majoritatea conținând foarte puține decorațiuni, tocmai pentru a pune în valoare obiectul proiectat, în așa fel încât ambientul să se dezvolte pe parcurs, în armonie cu identitatea lui specifică.
Fie că vorbește despre scări, tapet, sisteme de iluminare, vitrine de magazine, pavilioane și bănci de grădină, amenajare de locuințe și spații comerciale, expoziția lui Alexandru Pantilie se vrea revoluționară.
Sunteți invitați să participați la această revoluție a conceptului de design interior, cu speranța că măcar unul dintre proiectele prezentate vă va stârni și imaginația, și dorința.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii