Web Analytics
scris marți, 08.11.2022

Revoltător! I-a dat concubinei cu o țeavă în cap pentru că NU I-A PLĂCUT MÂNCAREA!

Un caz incredibil și totodată revoltător vine din Galați. O femeie a scăpat cu viață ca prin minune după ce a fost bătută cu bestialitate de către concubinul ei. Conflictul a pornit de la faptul că individul nu a fost mulțumit de mâncarea pe care aceasta i-a gătit-o.

Revoltător! I-a dat concubinei cu o țeavă în cap pentru că NU I-A PLĂCUT MÂNCAREA!

Citește și: Pacientă plimbată prin spital până la moarte. A  fost consultată doar de rezidenți, care i-au pus nouă diagnostice

Bărbatul a început să îi dea câteva palme soției sale, după care a luat o bară metalică și a lovit-o în cap. Bărbatul consumse alcool. El a devenit foarte violent fiindcă iubita lui nu i-a pregătit mâncarea la cerere, iar în cele din urmă nu i-a plăcut nici gustul. Femeia se află acum internată în stare gravă la spital, iar agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.
„În fapt, s-a reţinut că inculpatul, condamnat anterior pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în seara zilei de 3.11.2022, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, două-trei lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare șapte-opt zile de îngrijiri medicale”, transmite Parchetul Curţii de Apel Galaţi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *