Web Analytics

Revoltător: avort făcut la lumina lanternei telefonului mobil la Spitalul Județean Argeș

de | 12.12.2019 10:18 | Actualitate

O femeie gravidă a ajuns, luni 9 decembrie, la Secția de Ginecologie a Spitalului Județean Argeș, dar lucrurile au degenerat ulterior.

Tânăra, care are 33 de ani, a ajuns cu sângerări la spital în jurul orei 16:00. Urma să meargă la un medic pentru confirmarea sarcinii, dar nu a mai apucat, simțindu-se foarte rău. A fost preluată de medicul de gardă. Femeia susține că acesta a vorbit foarte urât cu ea.

Mai mult, i-ar fi făcut chiuretajul la lumina lanternei de la telefon, conform observator.ro

Femeia mai susține că medicul i-a făcut avortul pe viu, fără să îi facă anestezie și că nu mergeau nici proiectorul, nici aspiratorul.

„Am ajuns la spital cu o hemoragie cumplită. Domnul doctor care era de gardă m-a băgat în sala de consult, mi-a vorbit foarte urât și mi-a făcut chiuretaj pe viu, fără anestezie, la lumina telefonului. A pus o asistentă să aprindă telefonul pentru că nu avea lumină”, a declarat tânăra.

Pacienta afirmă că va face plângere doctorului după această experiență revoltătoare.

Șeful Secției de Ginecologie de la Spitalul Județean, Marcel Buzatu, a declarat că medicul Ionescu a acționat așa cum trebuie pentru a-i salva viața tinerei, că i-a făcut anestezie înainte de efectuarea avortului, însă nu este de acord cu comportamentul doctorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii