Web Analytics

Revenirea FC Argeş în prim planul fotbalului românesc a început să prindă contur

de | 1.06.2017 13:40 | Sport

13 FCArges01Achiziționarea brand-ului FC Argeș de către autoritățile locale și „transformarea” SCM-ului în FC Argeș se pare că va avea un final fericit. Asta dacă luăm în calcul noua ofertă a Primăriei Pitești către administratorul judiciar, ofertă care acum se ridică la 350.000 de lei, dar și faptul că acest proiect pare din ce în ce mai viabil prin faptul că s-a luat decizia ca viitorul Centru de copii și juniori să fie format din puștii de la Școala Nicolae Dobrin. Iată ce spun despre acest lucru, Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al dosarului FC Argeș și Ilie Bărbulescu, fosta mare glorie a fotbalului argeșean și consilier local la Pitești.

„Este o ofertă mai serioasă și venind din partea Primăriei Pitești eu cred că o să o aprobe cei de la ANAF”

13 FCArges02Nicolae Enoiu: „Autoritățile locale au analizat situația și au trimis o nouă ofertă de 350.000 de lei. Prima ofertă a fost de doar 100.000 de lei. Voi convoca creditorii, voi ține o adunare a creditorilor și dacă îmi aprobă oferta voi face anunț de supraofertare. Adunarea creditorilor se va ține pe 12 iunie și dacă mi se va aproba oferta și îmi permite supraofertarea în maxim două săptămâni voi anunța licitația cu supraofertare. Cred că până la sfârșitul lunii iunie am putea să rezolvăm problema. Din punctul meu de vedere asta este o ofertă mai serioasă și venind din partea Primăriei Pitești eu cred că o să o aprobe cei de la ANAF, iar despre supraofertare bănuiesc că nu e cazul, adică să vină cineva cu mai mult…”.

„Mai multe grupe de copii de la Școala Dobrin vor merge către Centrul de copii al FC Argeș”

Ilie Bărbulescu: „Iată că până la urmă vom reuși să ducem la bun sfârșit acest proiect de a reînvia fotbalul la nivel mai mare în județul Argeș. Cred că este un lucru foarte bun pentru Pitești și pentru tot județul Argeș. Chiar dacă nu se va accepta această a doua ofertă consilieri locali sunt dispuși să meargă mai departe. Deci, până la urmă se va achiziționa brand-ul FC Argeș. Mai mult decât atât, s-a hotărât și se va și realiza Centrul de copii și juniori, proiect care, așa cum se știe, mi-a aparținut. Copiii vor veni de la Școala Nicolae Dobrin și se vor acoperi toate grupele de care este nevoie pentru ca noua echipă a Piteștiului să joace în Liga a II-a. Poate că în scurt timp și pe acest făgaș vom avea în curând echipă de prima ligă în fotbalul românesc. Piteștiul trebuie să fie reprezentat la acest nivel așa cum a fost întotdeauna! Felicit pe această cale toți factorii implicați și le urez mult succes!”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole