Web Analytics
scris luni, 11.12.2023

CCIA. Reuniune pe tema transportului intern și internațional

Luni, 11 decembrie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a găzduit reuniunea cu tema ”Ultimele reglementări privind activitatea de transport intern și international” la care au participat autoritățile în domeniu

CCIA. Reuniune pe tema transportului intern și internațional

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș și Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș au fost reprezentate de Aurora Negru, șefa Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș și Anița Neacșu, inspector șef al Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

La reuniune au participat peste 60 de invitați, reprezentanți ai unor companii cu activitatea de transport intern și international, Județul Argeș fiind sediul celor mai mari companii de profil din România.

Citește și Balul Camerei bucureștene, la a doua ediție

Reuniunea a avut un caracter interactiv, reprezentanții celor 2 instituții (Anița Neacșu, Elena Rădulescu și Mugurel Șteflea – ITM Argeș, respectiv Aurora Negru, Camelia Firu și Aurelia Stanciu – din partea ANAF Argeș) primind și răspunzând întrebărilor și spețelor ridicate.

Problemele transportului național și internațional sunt vaste și nu pot fi acoperite printr-o singură întâlnire. Tocmai de aceea s-a convenit, împreună cu ANAF și ITM ca întâlniri în acest format șă fie găzduite de CCIA Argeș și pe viitor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *