Web Analytics

Reținut pentru furt. Hoțul a fost surprins chiar de proprietar

de | 20.06.2020 21:55 | Actualitate

În această după- amiază, o femeie din Pitești, care tocmai se întorsese la domiciliu, a surprins un bărbat în timp ce ieșea din locuința ei cu un bagaj în mână. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a alertat polițiștii Secției 1 Pitești. „Bărbatul a fugit, însă persoana vătămată a oferit semnalmente ale persoanei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Polițiștii l- au găsit pe individ în scurt timp, în zona cartierului Popa Șapcă și l- au condus la sediul unității de poliție pentru cercetări. Bărbatul are 36 de ani, este originar din Căteasca și are antecedente penale.

„În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul depistat ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuința în cauză, bunuri care au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeș. (Sursă foto: IPJ Argeș)

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii