Web Analytics
scris marți, 23.05.2023

Reținut în Argeș pentru violență în familie, amenințare și distrugere!

Polițiștii din Costești au fost sesizați în scris, luni, 22 mai, de către un bărbat din acest oraș, despre faptul că duminică, 21 mai, fratele său, în vârstă de 42 de ani, l-ar fi amenințat și pe el, și pe mama celor doi, și ar fi aruncat cu pietre asupra sa, lovindu-l și provocând distrugeri autoturismului său.

Reținut în Argeș pentru violență în familie, amenințare și distrugere!

Citește și: Marți, o zi plină la ISU Argeș, cu accidente și incendii

Prin urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, conform art. 199, 206 și 253 din Codul Penal, după cum a precizat Biroul de presă al IPJ Argeș.

În continuare, polițiștii au parcurs procedura de evaluare a riscului, în conformitate cu Legea 217/2013 privind combaterea violenței domestice, „rezultând că sunt îndeplinite cerințele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, ce a fost pus în aplicare, celui în cauză fiindu-i adus la cunoștință emiterea ordinului de protecție și obligațiile dispuse” – după cum se arată în comunicatul IPJ Argeș.

În fine, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca marți, 23 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...