Web Analytics
scris miercuri, 05.04.2023

Reținut de polițiștii câmpulungeni după ce a incendiat mai multe bunuri

În ziua de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că la un imobil aflat într-un bloc de locuințe din Câmpulung, s-a produs un incendiu.

Reținut de polițiștii câmpulungeni după ce a incendiat mai multe bunuri

După intervenția pompierilor, care au localizat și stins incendiul, s-a stabilit că acesta a fost provocat prin folosirea intenționată a sursei de aprindere. În urma investigațiilor preliminare și a concluziei privind cauza incendiului, polițiștii de ordine publică au depistat în scurt timp persoana bănuită, respectiv locatarul imobilului în cauză, de 23 de ani, din Câmpulung.

Citește și Doi români și doi moldoveni au jefuit un italian care a câștigat la loto 5 milioane de euro

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere săvârșită prin incendiere, conform art. 254 alin. 4 din Codul Penal. Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 4 aprilie, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 5 aprilie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...