Web Analytics
scris luni, 16.11.2020

Restricții în opt localități din Argeș

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de luni, 16 noiembrie, impunerea unor măsuri suplimentare în mai multe localități din județ: Costești, Priboieni, Albota, Corbeni, Băiculești, Poienarii de Argeș, Domnești, Mozăceni, în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori. Acestea se vor aplica începând cu data de 17 noiembrie 2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile și sunt următoarele:
„Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;
– Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unități;
Aceste măsuri se aplică operatorilor economici care desfășoară activități în spații publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.
– Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
– Sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
Măsurile intră în vigoare începând cu data de 17.11. 2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului Argeș.

Restricții în opt localități din Argeș

Citește și (foto) Zeci de oameni din industria HoreCa – protest în Piața Milea: „VREM SĂ MUNCIM!”

În cadrul CJSU de astăzi, a fost aprobată propunerea DSP Argeș de suplimentare a paturilor din cadrul Spitalului de Pneumofiziologie Câmpulung, astfel:
„Pavilionul Grant din cadrul spitalului pentru îngrijirea pacienților confirmați cu virusul SARS-COV 2 -27 paturi; Pavilionul Stătescu din cadrul spitalului pentru asistarea pacienților suspecți COVID-19 – 8 paturi.
DSP va înainta Ministerului Sănătății prezenta hotărâre însoțită de solicitarea motivată de modificare în consecință a OMS nr. 555/2020, cu modificările și completările ulterioare”, mai transmit autoritățile.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Trei la mie , in localitati cu putini locuitori , usor s-ajunge . Asta este, legea-i lege . Totusi, pe langa „litera”, legea mai are si „spirit” .