Web Analytics

Restricții de tonaj pe DN 73C

de | 15.12.2022 14:04 | Actualitate, Home

Începând de astăzi și până la data de 22 decembrie, pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, vor fi instituite restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone.

Până la data de 22 decembrie a.c., se impun restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă (M.T.M.A.) mai mare de 16 tone, pe DN 73C, pe sectorul de drum Piatra – Tigveni – Curtea de Argeș, pentru protejarea participanților la trafic și prevenirea degradării părții carosabile.

Totodată, reamintim că, începând cu data de 04 noiembrie 2022, în vederea lucrărilor la podul situat pe DN7, la km. 157+016, peste râul Topolog, în localitatea Milcoiu, județul Vâlcea, a fost instituită măsura de închidere a circulației pentru autovehiculele cu M.T.M.A. mai mare de 7,5 tone, cu unele excepții.

Informații suplimentare (cum ar fi rutele ocolitoare) pot fi accesate pe site-ul oficial al C.N.A.D.N.R., respectiv la link-ul AICI.

De asemenea, informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *