Restaurantele și magazinele vor funcționa la program normal. Rafila anunță ridicarea restricțiilor

de | 16.02.2022 09:26 | Actualitate

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis marți, 15 februarie, că o parte dintre restricțiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus vor fi eliminate înainte ca starea de alertă să expire. Printre acestea, și programul de funcționare al magazinelor și restaurantelor. Astfel, societățile comerciale nu se vor mai închide la ora 22, urmând să funcționeze pe un program normal.

Citește și: Cristina Stocheci: PSD reduce birocrația și facilitează accesul fermierilor la ,,Programul Tomata”

Măsura restrictivă privind limitarea programului de activitate a operatorilor economici nu a fost una „românească”, a spus Alexandru Rafila, precizând că „peste tot” Guvernele au recurs la o astfel de decizie.

„S-ar putea să renunţăm mai devreme la restricţiile referitoare la închiderea restaurantelor şi a magazinelor la ora 22.00”, a anunțat șeful de la Ministerul Sănătății, explicând totodată că măsura de limitare a unor activități într-un anumit interval orar a avut drept scop limitarea interacțiunilor umane, respectiv evitarea prelungirii lor.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.