Web Analytics

Republicanii îl apără pe Trump: „Faptul că un fost președinte va fi pus sub acuzare pentru o problemă de finanțare a campaniei electorale miroase a urmărire politică”

de | 31.03.2023 13:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul vicepreședinte Mike Pence a calificat inculparea lui Donald Trump de către marele juriu drept un „scandal”, potrivit evz.ro.  „Cred că punerea sub acuzare fără precedent a unui fost președinte al Statelor Unite în legătură cu o problemă de finanțare a campaniei electorale este un scandal”, a declarat el joi seară, vorbind cu Wolf Blitzer, de la CNN, în timpul unui interviu pentru CNN Primetime.

Citește și:Video. Răscoală la Boţeşti împotriva OMV Petrom!

Fostul președinte al SUA le-a spus aliaților că intenționează să lupte împotriva acuzațiilor și va continua să se revolte împotriva acuzării și a procurorului Alvin Bragg. Fostul vicepreședinte Mike Pence a declarat că, deși „nimeni nu este mai presus de lege, inclusiv foștii președinți”, că nu poate „vorbi deloc despre obiectivitate în acest caz”. „Cred cu adevărat că această decizie de astăzi este un mare deserviciu adus țării și ideea că, pentru prima dată în istoria Americii, un fost președinte va fi pus sub acuzare pentru o problemă de finanțare a campaniei electorale mi se pare că miroase a urmărire politică și cred că majoritatea covârșitoare a poporului american va vedea acest lucru în acest fel”, a declarat Pence pentru Wolf Blitzer de la CNN.

Citește și: Elev înjunghiat cu un briceag, pentru 7 lei! Dus de urgență la spital

Mike Pence a spus că această punere sub acuzare pare „pentru milioane de americani să nu fie nimic mai mult decât un dosar politic”. Pence a spus că inculparea fostului președinte este un „deserviciu adus țării” care nu va face decât să divizeze și mai mult oamenii. „Cred că poporul american va privi acest lucru și îl va vedea ca pe încă un exemplu de radicalizare criminală a politicii în această țară”, a spus el.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *