Reprezentantul Vaticanului, prezent în premieră la Simfonia Lalelelor

de | 21.04.2017 | Actualitate

11La deschiderea ediţiei a 40-a a „Simfoniei Lalelelor” au participat numeroase oficialităţi.

Primarul Piteştiului a primit de dimineaţă invitaţii în holul mare al Primăriei, care a devenit neîncăpător. Împreună cu invitaţii, edilul Ionică a participat apoi la Parada Florilor.

Au fost prezente la Simfonia Lalelor delegaţii din Olanda, Portugalia, Palestina, Republica Moldova, Grecia, Serbia, Turcia şi Suedia.

12Au mai participat ambasadorul Belarului în România, Andrei Grinkevich, consulul onorific al României în Elveţia Marinela Somazzi Safta, dar şi nunţiul apostolic în România, Miguel Maury Buendía (foto), aflat pentru prima dată la Simfonia Lalelor.

Printre invitaţii prezenţi la Simfonia Lalelor alături de primarul Cornel Ionică sau aflat parlamentari de Argeş, reprezentanţi ai administraţiei centrale şi judeţene, ai administraţiei locale, primari din Argeş etc.

Au fost prezenţi preşedintele CJ Argeş, dr. Dan Manu, vicepreşedintele CJ, Ion Mînzînă, prefectul Emilian Dragnea, subprefectul Gabriel Stoian, parlamentarii de Argeş: Cristina Stocheci, Gheorghe Marin, Radu Vasilică, Nicolae Velcea, Dănuţ Bica, Ionuţ Moşteanu, primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, precum şi mulţi alţi primari din judeţul Argeş, consilieri judeţeani şi consilieri locali.

Din administraţia centrală au participat Ministrul Cercetării Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, dar şi Marcel Bogdan Pandelică, președintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea
Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Serviciului rutier au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident în comuna Milcoiu, Drumul național 7, kilometrul 156, la limita cu județul Argeș. Din primele date se pare că în accident este implicat un autoturism și un tir. Din păcate, șoferul...

Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani
Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani

Sărbătoarea Sfântului Andrei are o semnificație aparte pentru toți românii. Un micuț român, pe nume Andrei, care la aproape 3 anișori este un admirator înfocat al polițiștilor, a fost astăzi vizitat de polițiștii argeșeni. Cel mai mult el s-a bucurat de prezența...

Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea
Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea

60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu...