Web Analytics
scris vineri, 08.12.2023

Reprezentanții CJ Argeș, prezenți la Gala Sportului Școlar Argeșean

Președintele CJ Argeș împreună cu subprefectul Neculăescu au fost prezenți la Gala Sportului Școlar Argeșean. 
Citește și: FC Argeş Basketball, a noua victorie în ligă!

Reprezentanții CJ Argeș, prezenți la Gala Sportului Școlar Argeșean

“Cu deosebită bucurie am răspuns prezent, în această seară, alături de colegul meu Adrian Dumitru BUGHIU, invitației inspectorului general școlar Dumitru Tudosoiu. Nici nu aveam cum să refuz ocazia de a fi în mijlocul cadrelor didactice și elevilor care au fost premiați la #GalaSportuluiȘcolarArgeșean, ajunsă la a treia ediție. 

Am rămas plăcut impresionat de cei care au muncit enorm pentru rezultatele obținute anul acesta! 

Felicitări deosebite și pentru campionul mondial la Ashihara Karate, câștigător al Cupei Mondiale din Austria la kickboxing, multiplu campion național la cele două discipline, Eriko Laurențiu Nițu, elev la Colegiul National I.C. Bratianu din Pitești!”, a transmis Ion Mînzînă. 

Și vicepreședintele Bughiu a fost prezent la eveniment. 

“Împreună cu președintele Ion Mînzînă, cu subprefectul Ciprian Neculaescu și administratorul municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor, am fost prezent la #GalaSportuluiȘcolarArgeșean! 

Felicitări Dumitru Tudosoiu pentru susținerea și promovarea performanțelor obținute în concursurile și olimpiadele sportive de către elevii argeșeni și dascălii lor!

Cu siguranță colaborarea dintre Consiliul Judetean Arges și Inspectoratul Școlar Județean Argeș va continua și pe viitor în folosul învățământului și sportului argeșean!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *