Reprezentanții Centrului de Cultură și Arte Curtea de Argeș au interpretat Imnul național și pentru persoanele cu deficiențe de auz

de | 1.12.2021 08:58 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural de Cultură și Arte George Topîrceanu a pregătit un proiect inedit și rar în România, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

Interpretul mimico-gestual, Lavinia Chițu a realizat, împreună cu alți interpreți ai Centrului de Cultură, o înregistrare a imnului Deșteată-te Române, pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Citește și: Mesajul premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie

Proiecte de acest fel au mai fost relizate în România, dar cel din Argeș se deosebește prin faptul că acest proiect implică interpreți, cor și traducător în limbajul semnelor, aflțndu-se toți în același cadru.

Instituția noastră vă pregătește un proiect inedit, rar realizat în țară, care va fi difuzat pe 1 decembrie, chiar de Ziua Romțniei. Vă spunem doar atât: Rămâneși alături de noi să vedeți ce v-am pregătit!, au transmis reprezentanții Centrului de Cultură și Arte, pe pagina de socializare.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed