Remus Mihalcea (PSD Argeș): ”Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc!”

de | 18.10.2021 09:23 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, reacționează  cu privire la inițiativa celor de la USR de a o propune din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al sănătății. Astfel, deputatul spune că PSD nu va vota lista de miniștri pe care Dacian Cioloș a propus-o.

Citește și: Firma fostului primar de la Corbi, în ancheta Recorder / Virgil Baciu a pus cupru aurit de 3,2 milioane euro pe acoperişul Catedralei Mântuirii Neamului

„Miniștrii USR de la Sănătate sunt principalii vinovați pentru catastrofa sanitară în care se află acum România. Ei aveau obligația să pregătească valul 4 al pandemiei, dar nu au făcut-o. Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc! PSD nu va vota lista de miniștri propusă de către premierul desemnat Dacian Cioloș și cu atât mai puțin pe Ioana Mihăilă!

Nu putem ignora faptul că nu sunt medicamente, iar din acest motiv în spitalele din România, mai ales în ATI-urile COVID, rata mortalității atinge cote înfiorătoare.

Nu putem uita incendiile din spitale. În mandatele celor doi miniștri ai Sănătății de la USR-Plus au luat foc 8 spitale!

Mii de oameni cu alte afecțiuni au murit din cauză că nu au avut acces la spitale și la tratamente!

De asemenea, nu putem ignora faptul că s-a ajuns la situația medicală de acum pentru că încă de la început ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a opus testării masive”, a mai declarat doctorul Remus MIhalcea.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022
UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022

Comisia Europeană a adoptat bugetul său anual inițial pentru ajutor umanitar de 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022. Citește și: Încurcate sunt căile popii de la Crucişoara! Avem plângerea făcută la Arhiepiscopie / Popa Hari a mutat morţii din cavou fără ştirea rudelor...

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...

Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești
Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala ”Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un nou concert simfonic. La pupitrul dirijoral se va afla, în premieră, dirijorul argentinian Ramiro Arista. În program: Arturo Márquez – ”Danzón No. 2”,...