Web Analytics

Remus Mihalcea (PSD Argeș): ”Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc!”

de | 18.10.2021 09:23 | Actualitate, Politica si Administratie

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, reacționează  cu privire la inițiativa celor de la USR de a o propune din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al sănătății. Astfel, deputatul spune că PSD nu va vota lista de miniștri pe care Dacian Cioloș a propus-o.

Citește și: Firma fostului primar de la Corbi, în ancheta Recorder / Virgil Baciu a pus cupru aurit de 3,2 milioane euro pe acoperişul Catedralei Mântuirii Neamului

„Miniștrii USR de la Sănătate sunt principalii vinovați pentru catastrofa sanitară în care se află acum România. Ei aveau obligația să pregătească valul 4 al pandemiei, dar nu au făcut-o. Să o propui din nou pe Ioana Mihăilă drept ministru al Sănătății este o bătaie de joc! PSD nu va vota lista de miniștri propusă de către premierul desemnat Dacian Cioloș și cu atât mai puțin pe Ioana Mihăilă!

Nu putem ignora faptul că nu sunt medicamente, iar din acest motiv în spitalele din România, mai ales în ATI-urile COVID, rata mortalității atinge cote înfiorătoare.

Nu putem uita incendiile din spitale. În mandatele celor doi miniștri ai Sănătății de la USR-Plus au luat foc 8 spitale!

Mii de oameni cu alte afecțiuni au murit din cauză că nu au avut acces la spitale și la tratamente!

De asemenea, nu putem ignora faptul că s-a ajuns la situația medicală de acum pentru că încă de la început ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a opus testării masive”, a mai declarat doctorul Remus MIhalcea.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii