Web Analytics
scris joi, 09.12.2021

Remus Mihalcea, deputat PSD Argeș: „PSD vine cu măsuri concrete pentru integrarea în societate a tinerilor instituționalizați”

PSD vine cu măsuri concrete pentru integrarea în societate a tinerilor instituționalizați

Remus Mihalcea, deputat PSD Argeș: „PSD vine cu măsuri concrete pentru integrarea în societate a tinerilor instituționalizați”

Anual, aproximativ 3.500 de tineri părăsesc sistemul de protecție a copilului, nepregătiți pentru viața pe cont propriu. Doar 1 din 40 de tineri care părăsesc sistemul de protecție a copilului se angajează legal, afirmă deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea. 

CITEȘTE ȘI: MIOVENI: Se închide Piața ”Dacia” pentru dezinfecție!

„Prin programul de guvernare, #PSD  și-a propus să sprijine integrarea tinerilor instituționalizați în societate. 

Printre măsurile pe care noi, cei de la #TSD, le susținem, în acest sens, se numără alocarea de locuri special subvenționate, în învățământul superior, pentru cei care părăsesc sistemul de protecție. Pentru cei admiși pe aceste poziții, susținem garantarea acordării de către stat a cazării, subvenționate total sau parțial, precum și a unei burse speciale”, a declarat dr. Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită