Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Remus Guţea, mijlocaş la CS Mioveni, este optimist: „Trebuie să muncim mai mult ca să acumulăm puncte şi astfel ne putem vedea în play-off”

Cum comentezi ultimele două partide din campionat, o victorie cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu și o înfrângere cu FC Muscelul Câmpulung?

– Pandurii sunt foarte, foarte buni, dar am reușit să câștigăm, iar în al doilea meci cu Muscelul Câmpulung pot spune că a fost o partidă mai proastă pentru noi. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de a marca și am pierdut jocul. A fost o partidă foarte, foarte proastă pentru noi. Nu am reușit să facem nimic, față de meciul cu Pandurii, când ceea ce am pregătit în cursul săptămânii ne-a ieșit; majoritatea lucrurilor ne-au ieșit în acest meci. Ne-am creat ocazii, am marcat două goluri și am fost bucuroși de victorie. Acum ne antrenăm pentru meciul cu FC Argeș și sunt convins că o să câștigăm.

Remus Guţea, mijlocaş la CS Mioveni, este optimist: „Trebuie să muncim mai mult ca să acumulăm puncte şi astfel ne putem vedea în play-off”

Apropo, cum vezi acest derby local?

– Da, așa este, vorbim despre un derby local și consider că va fi un meci foarte greu. Dar trebuie să ne motiveze mai mult lucrul acesta. Trebuie să dăm totul pe teren și, de ce nu, să câștigăm.

„De la anul, dacă se poate, vreau să prind o echipă de Liga I”

Cum comentezi faptul că după șase etape CS Mioveni are doar șapte puncte?

– Au fost câteva meciuri în care norocul nu a fost cu noi. Ne-am creat multe ocazii, dar am ratat foarte mult. Da, am strâns foarte puține puncte în aceste partide, dar sper să fim mai atenți, să ne regăsim pe teren și să acumulăm cât mai multe puncte.

Ce șanse are CS Mioveni să prindă în sezonul acesta play-off-ul?

– Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, pentru că, iată, trec etapele și, dacă nu acumulăm puncta, va fi foarte greu. Trebuie să muncim mai mult ca să acumulăm puncte și astfel ne putem vedea în play-off.

Deci, play-off-ul este obiectivul echipei CS Mioveni?

– Da, intrarea în play-off. Dar cu multă muncă să vedem dacă se poate.

Și un obiectiv al tău, personal, în perioada imediat următoare și pe o perioadă mai îndelungată?

– Vreau să muncesc cât mai mult. Și cum am spus, îmi doresc să intrăm în play-off, iar de la anul, dacă se poate, să prind o echipă de Liga I.

Citește și Derbiul CS Mioveni – FC Argeș se joacă sâmbătă, 21 septembrie

„Convocarea la lotul național Under 19 mă motivează să mă antrenez și mai mult…”

Ce ne poți spune despre convocările la echipa națională?

– A fost o experiență foarte frumoasă. În ultimele două meciuri; pe unul am reușit să-l și câștigăm. Este vorba despre dubla confruntare cu Finlanda. Nu este pentru mine prima convocare la naționala României Under 19; am mai fost convocat și la dubla confruntare din țară cu Bulgaria

Cum este să fii convocat la echipa națională, să fii printre cei mai buni la nivelul tău de vârstă?

– Este, cum v-am zis, o experiență foarte, foarte frumoasă pentru mine. Mă bucură acest lucru și mă motivează să mă antrenez și mai mult, suplimentar, și să ajung și la echipa mare.

Deci, să înțeleg că peste câțiva ani te vezi la echipa mare a României?

– Da, de ce nu?

„Mai am contract cu CS Mioveni şi o să dau totul pentru echipă”

Revenind la CS Mioveni, care este situația financiară, salariile sunt la zi?

– Nu pot să vorbesc eu despre aceste lucruri. Nu sunt în măsură să vorbesc și nu vorbesc. Mai am contract cu CS Mioveni și o să dau totul pentru echipă. Important este ca suporterii din Mioveni să vină într-un număr cât mai mare și să ne susțină la următorul meci, cel cu FC Argeș, iar noi să îi facem mulțumiți cu o victorie.

Citește și Mihai Roman, atacantul echipei FC Argeș: „Număram zilele până la meciul cu Concordia Chiajna”

Citește și Gigi Becali revine pe stadion: „Dumnezeu te pregătește. Țaca, țaca, țaca!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...