Web Analytics
scris miercuri, 13.04.2022

Registrator la centrul de vaccinare Bradu condus la audieri. Ionuț Ivănoiu era și inginer la SC Apă Canal 2000

În această dimineață, polițiștii argeșeni l-au dus la audieri pe Ivănoiu Dănuț, din Pitești, angajat al SC Apă Canal 2000 SA, care a avut în perioada pandemiei rol de registrator în cadrul unui centrul de vaccinare din comuna Bradu.

Citește și Dosare conexate în sarabanda vaccinărilor false

După ce în urmă două săptămâni a fost destructurată o rețea care opera pe zona Mărăcineni și Mioveni, la centrele de vaccinare Argeșelul și la un cabinet privat din Mioveni, investigațiile au ajuns, iată, la Centrul de vaccinare de la Bradu. Acolo unde a lucrat Ivănoiu Dănuț, bărbatului luat astăzi la audieri, pentru participarea la rețeaua de vaccinări „la chiuvetă”. Acesta avea contract de muncă și la SC Apă Canal 2000, având funcția de inginer, iar la centrul de vaccinare avea program în afara programului de la SC Apă Canal, mai ales în weekend.

Bănuielile au început după ce cadrele medicale care lucrau în centrul de vaccinare din comuna Bradu au remarcat că numarul de persoane imunizate pe care le prezentau registratorului la finele unei zile de muncă nu corepundea cu numărul de certificate înregistrate de acesta în platforma națională .

Din informațiile pe care le deținem, polițiștii au în atențe mai multe centre de vaccinare din Argeș și, evident, mai multe persoane care ar fi participat la activitatea infracțională.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...