Web Analytics

Refugiații ucraineni din Argeș s-au întâlnit la Protoieria Pitești

de | 25.04.2022 10:12 | Actualitate

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, la îndemnul și cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic, a organizat o nouă etapă a campaniei umanitare: „Împreună pentru refugiații ucraineni”.

Astfel, pe 20 aprilie, în Săptămâna Mare, a avut loc o întâlnire a membrilor familiilor de refugiați ucraineni care au primit găzduire pe teritoriul județului Argeș, pentru a se cunoaște problemele cu care se confruntă. Întâlnirea a fost coordonată de părintele consilier Andrei Diaconescu și de părintele inspector eparhial Alexandru Panciuc, în sala de conferințe a Protoieriei Pitești.

Citește și 3.189 de ucraineni au intrat în România duminică

„Scopul a fost acela de a se cunoaște principalele probleme cu care se confruntă și de a se identifica soluțiile pentru rezolvarea acestora.
Cu această ocazie, Sectorul Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei a făcut fraților veniți din Ucraina inviația de a participa la o agapă pascală ce urmează a fi organizată în Săptămâna Luminată”
, a transmis Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Citește și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului- campanie umanitară pentru refugiații din Ucraina

Campania umanitară a început încă din luna februarie, prin donații de alimente și produse nealimentare, și continuă și în perioada următoare prin implicarea argeșenilor solidari.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *