Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Redecorarea livingului cu ajutorul colțarelor – De la materiale și culori până la decor

Dacă vă doriți să vă amenajați sufrageria însă nu știți de unde să începeți, aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează vă vom vorbi despre colțare living și importanța pe care o au acestea în camera în cauză. Totodată, veți afla și din ce materiale și culori puteți alege, pentru ca dumneavoastră și cei dragi să vă puteți bucura de un living mai modern ca niciodată. Iar la final, vă vom prezenta și câteva moduri de decorare în jurul colțarului, astfel încât să obțineți un cadru cât mai primitor și comod. Suntem convinși că veți reuși să faceți o alegere minunată după citirea sfaturilor noastre. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Redecorarea livingului cu ajutorul colțarelor – De la materiale și culori până la decor

Așa cum moda se schimbă de la an la an, se întâmplă la fel și în cazul trendurilor de mobilier pentru casă. De la scaunele sau fotoliile clasice s-a trecut la canapelele sofisticate, iar acum, în prim plan se află colțarele living. Această piesă de mobilier pentru locuința dumneavoastră se remarcă prin aspectul său recognoscibil, în formă de L, prin multitudinea de modele din care puteți alege dar și prin varietatea de materiale și culori în care se găsește. Datorită tuturor acestor aspecte, colțarul a devenit una dintre cele mai apreciate opțiuni pentru sufragerii și astfel, a câștigat încrederea oamenilor de pretutindeni. În continuare, după cum v-am promis, urmează să vă prezentăm materialele din care acesta este confecționat, dar și culorile pentru care puteți opta astfel încât să aveți un living modern și trendy pentru totdeauna. Iar apoi, pentru a ne completa secțiunea de sfaturi, vom încheia cu modurile în care puteți decora zona de relaxare din sufragerie astfel încât să vă impresionați toți apropiații. Haideți să aflați ce vi s-ar potrivi!

  • Materiale și culori

Cele mai des întâlnite materiale pentru colțare living sunt următoarele: stofa, bumbacul și pielea. Fiecare vine cu avantajele sale, așa că luați-le în considerare înainte de achiziție.

  • Stofa: oferă un aspect luxos, clasic și rafinat, ce se va potrivi oricărui tip de design interior. Este o țesătură dură, ce surprinde cu rezistența sa și durabilitatea în timp. Aceasta nu se pătează repede, este ușor de întreținut și se curăță foarte simplu.
  • Bumbacul: oferă un aspect modern și on-trend, ce se va potrivi caselor nonconformiste și contemporane. Această țesătură surprinde cu ușurința cu care poate fi imprimată, deci așteptați-vă să găsiți o mulțime de modele pe piața din domeniu. Este ușor de îngrijit, însă tinde să se păteze dacă nu este curățată la timp.
  • Pielea: oferă un aspect elegant și atemporal, ce se va potrivi caselor în stil scandinav sau industrial. Acest material este ceva mai pretențios decât cele precedente. El se poate zgâria sau rupe destul de ușor, deci dacă aveți animale de companie, nu este cea mai inspirată alegere. Cu toate acestea, pielea oferă un confort maxim și vine într-o mulțime de culori.

Citește și Restaurarea Vilei Golescu din Câmpulung, admirată de toată Europa

Și dacă tot am pomenit culorile, iată din ce nuanțe puteți alege pentru colțarul dumneavoastră: alb sau crem, gri, maro și verde. Acestea cinci s-au remarcat dintotdeauna în domeniul mobilierului pentru sufragerie și astfel, au reușit să se adapteze și la colțarele living. Fiecare dintre acestea se vor potrivi de minune cu locuința dumneavoastră, indiferent de design-ul interior abordat și vă vor oferi căldura și confortul de care aveți nevoie.

Iar acum că ați aflat cele mai importante criterii de care să țineți cont înainte de achiziție, ne-a rămas să vă vorbim și despre decorațiuni.

  • Decorațiuni

După ce achiziționați colțarul perfect și îl poziționați în cea mai populată zonă a camerei, va trebui să și amenajați locul în cauză într-un mod cât mai stilat, pentru a face canapeaua să iasă în evidență. Așa că iată din ce decorațiuni și accesorii puteți alege, astfel încât să faceți zona să pară cât mai primitoare:

  • Perne și pături în ton cu nuanța canapelei, pentru confort sporit
  • Plante de o parte și de alta a colțarului, pentru un plus de culoare
  • Rafturi sau o bibliotecă, dacă sunteți pasionat de citit
  • O măsuță de cafea, pentru seri cât mai relaxante.

Aveți o mulțime de opțiuni la dispoziție. Nu trebuie decât să dați frâu liber imaginației și să vă amenajați livingul după bunul plac.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat cu sfaturile oferite. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *