Web Analytics

Rectorul Dumitru Chirleșan a gustat primul din menu-ul oferit de cantina UPIT

de | 8.07.2016 12:14 | Actualitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așa cum a promis încă de la începutul mandatului, rectorul UPIT, Dumitru Chirleșan, a redeschis cantina din Gheorghe Doja. Tot conform promisiunilor făcute de acesta, prețul de maxim 10 lei oricare trei feluri de mâncare, sparge orice concurență. Spre exemplu, ceea ce li s-a oferit profesorilor în frunte cu rectorul Chirleșan a fost ciorbă de perișoare, cartofi la cuptor, orez, sos de ciuperci, friptură de pui la tavă sote de brocoli și conopidă, prăjituri și apă totul la doar …9 lei. Desigur, cantina este deschisă nu doar pentru universitari și studenți dar pentru oricine dorește ceva proaspăt preparat, gustos și la un preț bun. Sala de mese poate găzdui 2-3 serii de meseni a câte 140 de persoane. De asemenea, tot în campusul din Doja, UPIT a mai deschis un bar și o terasă.

A.C.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii