Web Analytics

Record de viteză în centrul Piteștiului. Tânăr de 19 ani depistat cu 142 km/h

de | 2.09.2019 12:05 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 172 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 72.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bulevardul Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 142 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 21 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe Bulevardul Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 29 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe Bulevardul Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 106 km/h.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 38 de ani, din județul Brașov, care conducea un autoturism pe D.N. 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 25 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe D.N. 73, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Femeia a fost sancționată contravențional, conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 40 de ani, din București, care conducea un autoturism pe D.N. 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 105 km/h.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii