Record de audiență: Peste 21.000 de vizualizări pentru articolul din Jurnalul de Argeș privind factura neplătită de 8.000 de euro pentru tratamentul Cristinei Manea

de | 16.03.2018 08:25 | Actualitate

tragedie cristina maneaPostat joi 15 martie la ora 15 pe site-ul Jurnalul de Argeș, articolul ”170.000 de euro din donaţii şi o factură de 8.000 de euro neplătită la spital” a strâns un număr record de vizualizări. În mai puțin de 24 de ore, articolul a strâns aproape 22.000 de vizualizări pe site. Este al doilea articol din ediția online a Jurnalului de Argeș ce strânge zeci de mii de vizualizări în mai puțin de o lună. Precedentul articol, intitulat „Angajații Primăriei Bascov au cheltuit aproape un miliard de lei pe SMS-uri la Măruță”, a strâns peste 94.000 de vizualizări.

După cum se precizează în articolul de joi 15 martie, cazul umanitar „Cristina Manea” pune într-o situaţie penibilă consulatul român din Lyon.
Dincolo de tragedia în sine, trist este faptul că peste mobilizarea fără precedent a unor oameni cu suflet mare planează o pată de decredibilizare. Și asta din cauza unei facturi neachitate de către familie, în valoare de 8.000 de euro, pe care spitalul din Franța a trimis-o Consulatului General al României din Lyon. Explicația oferită de soțul Cristinei Manea este că factura n-a ajuns la el. Asta, deși consulul general al României la Lyon spune că a făcut demersuri pentru identificarea adresei și transmiterea facturii. Tânăra s-a stins din viață la începutul acestui an, după ce familia a strâns peste 170.000 din donații.
Aici puteți vizualiza articolul ce a strâns zeci de mii de vizualizări.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...