Web Analytics

Record de audiență: Peste 21.000 de vizualizări pentru articolul din Jurnalul de Argeș privind factura neplătită de 8.000 de euro pentru tratamentul Cristinei Manea

de | 16.03.2018 08:25 | Actualitate

tragedie cristina maneaPostat joi 15 martie la ora 15 pe site-ul Jurnalul de Argeș, articolul ”170.000 de euro din donaţii şi o factură de 8.000 de euro neplătită la spital” a strâns un număr record de vizualizări. În mai puțin de 24 de ore, articolul a strâns aproape 22.000 de vizualizări pe site. Este al doilea articol din ediția online a Jurnalului de Argeș ce strânge zeci de mii de vizualizări în mai puțin de o lună. Precedentul articol, intitulat „Angajații Primăriei Bascov au cheltuit aproape un miliard de lei pe SMS-uri la Măruță”, a strâns peste 94.000 de vizualizări.

După cum se precizează în articolul de joi 15 martie, cazul umanitar „Cristina Manea” pune într-o situaţie penibilă consulatul român din Lyon.
Dincolo de tragedia în sine, trist este faptul că peste mobilizarea fără precedent a unor oameni cu suflet mare planează o pată de decredibilizare. Și asta din cauza unei facturi neachitate de către familie, în valoare de 8.000 de euro, pe care spitalul din Franța a trimis-o Consulatului General al României din Lyon. Explicația oferită de soțul Cristinei Manea este că factura n-a ajuns la el. Asta, deși consulul general al României la Lyon spune că a făcut demersuri pentru identificarea adresei și transmiterea facturii. Tânăra s-a stins din viață la începutul acestui an, după ce familia a strâns peste 170.000 din donații.
Aici puteți vizualiza articolul ce a strâns zeci de mii de vizualizări.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii