Web Analytics

Record de audienţă la Zilele Mioveniului

de | 7.07.2022 12:35 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

Weekendul trecut s-au împlinit 537 de ani de la prima atestare documentară a orașului Mioveni. Cu această ocazie, au fost organizate mai multe manifestări cultural-sportive, dar și religioase. Nu au lipsit nici cele două seri de concert, unde au urcat pe scenă tinerele talente populare din Mioveni și cele din zona Muscelului. Artiști cunoscuți, ca Matteo, Feli, au întreținut atmosfera după zilele pline de evenimente. Din Republica Moldova, Lupii lui Calancea și cele cinci surori Osoianu au încântat publicul cu un concept original, un repertoriu care îmbină perfect muzica populară și tradiția strămoșească cu ritmurile acustice moderne.

Citește și Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor” din orașul Mioveni reprezintă România la un festival internațional din Serbia

Președintele CJ a oferit comunității din Mioveni o icoană cu Sfinții Petru și Pavel

Alături de comunitatea din Mioveni s-au aflat președintele Ion Mînzînă și administratorul public Marius Cristian Puiu, care au felicitat reprezentanții administrației locale și pe primarul Ion Georgescu. Președintele Consiliului Județean a oferit comunității o icoană cu Sfinții Petru și Pavel și o Diplomă de Excelență Primăriei Mioveni, Consiliului Local Mioveni și întregii comunități, ca semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a localității, cu prilejul aniversării Zilelor Orașului Mioveni. La rândul său, primarul Ion Georgescu a oferit președintelui Consiliului Județean Argeș un trofeu pentru sprijinul acordat în toată această perioadă.

Citește și Jessie Ware, la prima ediție ANALOGUE Festival – Mioveni 2022!


Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *