Web Analytics
scris duminică, 23.07.2023

Record absolut. Un tren a avut o întârziere de 11 ore

Furtunile violente au făcut prăpăd pe căile ferate. Garnitura de la Arad a ajuns în Capitală cu o întârziere de aproape 11 ore, dar si alte trenuri au înregistrat întârzieri uriașe, de ore intregi, conform Realitatea.Net. Totul din cauza furtunilor de noaptea trecută. Zeci de arbori au căzut pe șine din cauza vântului puternic, iar circulația a fost oprită până în momentul în care copacii au fost îndepărtați. Mulți oameni și-au petrecut întreaga noapte în tren, iar în unele vagoane au fost și întreruperi de curent.

Record absolut. Un tren a avut o întârziere de 11 ore

Citește și: Un grup de persoane s-a rătăcit pe Transfăgărășan. A intervenit Salvamont 


Trenurile cu cele mai mari întârzieri au fost cele care veneau de la Arad. Au ajuns în Capitală cu întârzieri cuprinse între 400 și 660 de minute. Lucrurile sunt similare însă și în cazul altor curse. „Am luat trenul de dinainte, de la 4 dimineața care a ajuns cu întârziere de 410 minute. Nu (a primit vreo explicatie – n.r.) și este o dezorganizare totală, servicii zero”, a mărturisit o persoană.

Citește și: În scandalul „azilele groazei”, rudele reacționează:„Nu-l putem ține acasă pentru că are probleme psihice. Ce fac cu el? Îmi dă foc la casă”


O femeie a povestit că a avut parte de cea mai lungă călătorie cu trenul: aproape 11 ore de la Petroșani la București. „De aseară (vineri seara – n.r.), de la ora 11.00, până la momentul ăsta și nu mai pot de nervi. La ora 1.00 sper să prind următoarea legătura. Groaznic, cumplit – trei ore la Petroșani, imediat după ce am urcat în tren am stat pentru că s-a luat curentul din cauza intemperiilor. Am înțeles. Următoarele trei ore la Târgu Jiu – acolo au căzut copacii”, a spus femeia.
Între timp, sindicaliștii amenință că nu vor mai ieși pe traseu de la finalul acestei luni pentru că multe trenuri sunt un pericol atât pentru angajați, cât și pentru călători.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită