Web Analytics

Recitaluri extraordinare, prezentări de modă și concursuri la cel mai mare târg de nunți din Argeș

de | 16.03.2018 11:10 | Actualitate

mireseAstăzi, de la ora 17,00, se deschide “PERFECT WEDDING” – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș. Cunoscuta interpretă Adina Sima va susține un recital în deschidere pentru ca sâmbătă, săfie organizat un recital de exceptie al Tarafului George Urziceanu și Gemenele iar duminică, un recital de exceptie Simina Stanciu și Young Orchestra.
Cel mai mare Târg de Nunți din Arges, care a atras, an de an, expozanți importanți din toate colțurile țării: Oradea, București, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Craiova, Targu Mureș, a ajuns la cea de-a IX-a ediție . Ediția a IX-a, se desfășoară în perioada 16-18 martie 2018, în Complexul expozițional CASA CĂRȚII Pitești. Pe vizitatori îi așteaptă multe surprize, prezentări de modă, recitaluri, artiști consacrați, oferte speciale valabile doar în perioada târgului,superreduceri, tombole cu premii atât pentru miri, cât și pentru vizitatori. Vor fi demonstrații de hair style, spectacole de dans, dar vor fi prezentate și cea mai scumpă rochie din târg, și cea mai spectaculoasă rochie de seara, prezentări cu notorietate etc.
Special Partener pentru acest eveniment este Asociatia de voluntari ZÂMBETE COLORATE. Se vor strânge astfel bani pentru CAMPANIA ” ZÂNA MASELUȚĂ ȘI REGULI DE IGIENĂ PERSONALĂ”. Așadar, “taxa de intrare” este stabilită de fiecare vizitator în parte, după posibilități și dărnicie.

Parteneri media: Muntenia Fm, Radio Galaxy Campulung, Jurnal de Arges, Curier Tv, Universul Argesean, Revista 7days7nights

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii