Web Analytics
scris joi, 24.11.2022

Reamintire: A patra campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești

Vineri, 16 decembrie, va avea loc ultima campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), pe anul 2022.

Reamintire: A patra campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești

Așa cum a fost anunțat și în campaniile anterioare, piteștenii pot depune deșeurile în containerele special puse la dispoziție, începând de joi, 15 decembrie, ora 14:00, până vineri, 16 decembrie, ora 13:00, în următoarele puncte fixe de colectare:

● Zona Big – Bl. P10-P11 (parcarea din curtea interioară);

● Găvana II – Bl. D12-B21 (la autobuze);

● Zona Nord – (Aleea Ionel Teodoreanu) Bl. C5-C7;

● Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);

● Bibescu Vodă – Bl. A-B;

● Prundu – Bl. B2, Sc. I (lângă parc);

● Expo Parc – Bl. 8-9 (P.T. 401).

Citește și Argeș: Reținuți după percheziții în urma cărora au fost descoperite cantități impresionante de alcool

Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, din cauza dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și al transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

Ce sunt DEEE-urile? Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Pentru informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, la următoarele contacte: telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *