Web Analytics

Reacție după articolul din Jurnalul de Argeș: Inspectoratul Școlar a trimis datele de la evaluarea națională imediat după încheierea examenului

de | 13.06.2018 09:19 | Actualitate

Evaluare Nationala 2018 Romana. Edu.ro Subiecte si barem la Romana 2018Miercuri 13 iunie, Jurnalul de Argeș a scris că Inspectoratul Școlar Argeș e total defazat în comunicarea cu presa. Și asta deoarece marți 12 iunie, cu puțin înainte de prânz, la 24 de ore de la încheierea primei probe a Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, cea la Limba și literatura română, IPJ Argeș a considerat de cuviință să informeze, în sfârșit, opinia publică, asupra prezenței la examenul de luni 11 iunie, trimițând informații statistice privind prezenții, absenții și cazurile speciale.
Inspectoratul Școlar Argeș a avut reacție după apariția articolului. Drept dovadă, miercuri 13 iunie, imediat după încheierea probei scrise de la matematică, IȘJ Argeș a trimis datele statistice legat de această probă.
La matematică s-au înscris 4788 elevi, dintre care: 4703 elevi prezenţi; 85 absenţi. Au fost 9 cazuri speciale.
Conform Calendarului Ministerului Educațíei Naționale, rezultatele înainte de contestații vor fi afișate în data de 19 iunie 2018, în aceeași zi urmând a fi depuse și eventualele contestații.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii