Web Analytics
scris joi, 21.12.2023

Reacţia lui Simion, după ce Şoşoacă a depus plângere penală: „Niciun bărbat sănătos la cap nu ar vrea să o agreseze”

Liderul AUR, George Simion, a reacţionat pe Facebook, după ce, miercuri, Diana Șoșoacă a depus o plângere penală, în urma scandalului din Parlament. Simion a transmis că nu regretă nimic din ce a făcut, spunând că „niciun bărbat sănătos la cap nu ar vrea să o agreseze” pe senatoare.

Reacţia lui Simion, după ce Şoşoacă a depus plângere penală: „Niciun bărbat sănătos la cap nu ar vrea să o agreseze”

Citește și: Ministrul Muncii: Pensiile de peste 2.000 de lei vor fi impozitate din 2024


„Marea avocată a scris o plângere de te doare mintea (…), a depus-o împotriva mea astăzi că, vezi Doamne, am şantajat-o, am agresat-o sexual, am lovit-o. N-am lovit-o nici cu palma, nici cu pumnul. Ea face ce face de doi ani de zile: atacă AUR, nu atacă PSD-ul, nu atacă PNL-ul, nu atacă sistemul. Eu am încercat să o ocolesc, să îmi văd de protestul meu (…). Nu regret absolut nimic din ziua de ieri (…), nu cred că e vreun bărbat sănătos la cap care să vrea s-o agreseze. (…) Mă întreba: Ce faci, mă agresezi? Nu, ea mă agresa. Și-am întrebat-o: Cum, te agresez sexual? N-o să se întâmple nimica cu așa-zisa ei plângere și cu așa-zisele ei minciuni. E o altă unealtă și o altă slugă a PSD-ului”, a afirmat George Simion.
Marţi seară, Parlamentul a devenit scena unui scandal fără precedent. Liderul AUR George Simion s-a certat în plen cu senatoarea independentă Diana Şoşoacă, cei doi ajungând să se înjure şi să se ameninţe, iar Simion i-a aruncat telefonul senatoarei pe jos.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *