Web Analytics

Reacţia avocatului Gheorghe Piperea după incendiul devastator de la Institutul Matei Balş

de | 29.01.2021 11:47 | Actualitate, Politica si Administratie

Avocatul Gheorghe Piperea a reacţionat, vineri dimineața, în contextul incendiului de la Institutul „Matei Balș” din Capitală, în urma căruia patru persoane au decedat.

Piperea acuză autoritățile că „nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea la SJU Piatra Neamț”. De data asta, la cel mai bine dotat spital de infecțioase din țară, subliniază avocatul.

Gheorghe Piperea subliniază că „incompetența, corupția și impostura” ucid.

„Incendiu cu patru decese de pacienți la Matei Balș. Nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea de la Piatra Neamț. De data asta, la cel mai bine dotat spital de infecțioase din țară.

CITEŞTE ŞI: CSM a prelungit delegarea Angelicăi Paraschivescu în funcția de procuror șef a Secției Judiciare a celui mai înalt parchet din Argeș

Cum “bine” zicea “comandantul acțiunii”, am trecut de mult timp la medicina de dezastru. Pe care o plătim regește, cu contribuții de “asigurări” sociale de sănătate.

Corupția, impostura, incompetența ucid. Dar ce contează astea pentru o poveste atât de frumoasă ca eroica “luptă” cu pandemia dusă de iacobinii noștri sanitari?”, este mesajul postat de Piperea, pe Facebook.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Parc’are direptate Piperea , indolenta il „bate” chiar si pe covid .