Web Analytics

Reacția Arhiepiscopiei după ce un preot a lovit intenționat cu mașina un pieton

de | 2.10.2019 12:59 | Actualitate

Incidentul în urma căruia un preot din Pitești a fost reținut după ce a lovit cu mașina, intenționat, un bărbatcare traversa strada pe trecerea de pietoni a făcut Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului să reacționeze.

„Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a aflat cu mâhnire de faptul că un cleric din cuprinsul Eparhiei este cercetat într-o anchetă de natură penală de către organele judiciare.

Precizăm că Eparhia Argeșului și Muscelului, se dezice de atitudinea clericului și condamnă ferm asemenea manifestări.

După efectuarea cercetărilor de către organele abilitate ale Statului Român în asemenea situații și după stabilirea circumstanțelor care au condus la evenimentul amintit anterior, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, va întreprinde măsurile statutare și canonice, care se impun”, a transmis, miercuri, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului într-un comunicat de presă.
Reamintim că marți, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare o ordonanță de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.
Azi (miercuri), preotul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Foto (sus): realitateadearges.net/
Foto (jos): captura ProTV

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii