Web Analytics
scris marți, 14.11.2023

”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov”, proiect implementat de municipalitatea piteșteană

Municipiul Pitești implementează proiectul ”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov”, finanțat de la bugetul de stat în cadrul Programului Naţional de Investiţii ,”Anghel Saligny”, conform contractului de finanțare nr. 955/17.02.2023, semnat între Municipiul Pitești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov”, proiect implementat de municipalitatea piteșteană

Lucrările care se vor executa vor aduce obiectivul de investiții la parametri normali de exploatare, asigurând durata optimă de exploatare a podului și siguranță în trafic prin construirea unui pod nou. Pentru realizarea lucrărilor, a fost semnat contractul de prestări servicii între Municipiul Pitești și societatea PORR Construct S.R.L., cu o valoare de 7.836.736,54 lei fără TVA, în vederea proiectării și executării lucrărilor de construcții.

Citește și Fumatul în instituțiile de învățământ, în atenția jandarmilor argeșeni

În vederea demarării lucrărilor de construcții, astăzi, 14 noiembrie 2023, s-a predat amplasamentul către PORR Construct S.R.L. pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” din strada Depozitelor, Municipiul Pitești, județul Argeș. La predarea amplasamentului au participat toți factorii implicați în realizarea investiției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *