Web Analytics

Răzvan Tunaru este noul manager sportiv de la FC Argeş! „Voi fi alături de echipă de dimineața până seara”

de | 7.03.2023 21:08 | Actualitate, Home, Sport

Aflăm în această seară, de pe site-ul oficial al clubului FC Argeş, că Răzvan Tunaru a revenit la FC Argeş în calitate de nou manager sportiv. Cu mulţi ani în urmă, el a mai fost preşedinte şi vicepreşedinte al clubului de fotbal piteştean.

Citeşte şi: Marius Croitoru nu mai este antrenorul echipei FC Argeș

Iată ce a declarat Tunaru din noua sa postură:

„Am fost contactat de cei care conduc și finanțează acest club. Dragostea față de FC Argeș nu se uită, astfel că n-am putut să refuz această propunere, chiar dacă vine într-un moment puțin mai greu pentru club. Am trecut noi prin momente mai grele și tot am ieșit învingători. Sper ca în continuare, cei care sunt la club să îmi fie alături. Un prim lucru pe care l-am decis este ca toți cei care sunt aici să rămână alături de mine și de club. Nu voi îndepărta pe nimeni.

„S-ar putea să fiu mai dur”

Singura plecare este înțelegerea pe care am făcut-o cu Marius Croitoru. A fost și dorința lui de a rezilia. Ceilalți au primit un gir de două etape, până la întreruperea campionatului.
Am venit cu chef de muncă. O să fiu alături de echipă de dimineața până seara și voi răspunde la telefon la orice oră. S-ar putea totuși să fiu puțin mai dur decât eram în trecut.

În primul rând trebuie să formăm o familie. Jucătorii să fie alături de noi și viceversa. O să ducem la îndeplinire toate doleanțele lor, pentru a evita anumite reproșuri care pot apărea din partea acestora. Ei sunt cei care pot să redreseze cel mai bine situația în care ne aflăm, astfel că le vom oferi tot ajutorul nostru pentru a realiza acest lucru.

„Vreau o întâlnire cu galeriile”

Vreau să le mulțumesc suporterilor piteșteni. Vreau să stabilim împreună o întâlnire la care să participe galeriile Argeșului. Mi-aș dori ca în viitor să fie din nou o singură voce care să cânte la unsion pentru aceste culori. Îi rog pe această cale pe toți suporterii, din tot sufletul, să ne fie alături la aceste meciuri rămase de disputat, în număr cât mai mare, pentru că știți foarte bine că de fiecare dată când am fost o familie, au venit și rezultatele. Mi-aș dori ca în această perioadă, suporterii să ne susțină. Criticile nu ne ajută deloc în aceste momente dificile. Dacă ne unim cu toții, public, conducere și jucători, sunt sigur că ieșim cu bine din această situație. Hai, FC Argeș!”

După despărțirea de Marius Croitoru, echipa va fi pregătită deocamdată de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu.

FC Argeș ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu 27 de puncte, fiind doar la şase puncte distanţă de ultima clasată, rivala locală CS Mioveni.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *