Web Analytics

Răspunsul AUR, după ce o minoră acuză că ar fi fost violată într-o delegaţie

de | 18.09.2023 17:28 | Actualitate, Home

Reprezentanţii partidului AUR au transmis primul răspuns după ce în cursul zilei de luni, 18 septembrie, au fost acuzaţi de o minoră de 17 ani că ar fi fost violată în timp unei delegaţii din Constanţa, după o noapte de beţie. Fata s-ar fi trezit în altă cameră, cu dureri şi cu urme de sânge în jur.

Citește și: Un argeșean arestat la domiciliu a ieșit să bea și s-a întâlnit cu jandarmii


Reprezentanţii AUR au transmis luni, referitor la acuzaţiile de viol ale unei tinere de 17 ani care a participat la Şcoala de vară a partidului, că singurul incident despre care au cunoştinţă organizatorii în prezent este cel petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie, atunci când minora cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită într-o stare avansată de ebrietate, iar concomitent părinţii tinerei, alertaţi de felul în care ea discuta la telefon, au sunat la poliţie şi au solicitat intervenţia unui echipaj la faţa locului. AUR mai precizează că fata a venit la eveniment cu acordul părinţilor şi a recunosc ea singură că a consumat alcool, fiind trimisă a doua zi dimineaţă acasă, alături de doi însoţitori care au predat-o părinţilor. „Alianţa pentru Unirea Românilor a pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi şi imaginile video inregistrate pe camerele hotelului”, mai indică reprezentanţii formaţiunii.
„Singurul incident despre care organizatorii Şcolii de vară au cunoştinţă în momentul de faţă s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023 în complexul care a găzduit evenimentul, când o persoană minoră cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită de organizatori într-o avansată stare de ebrietate”, au transmis reprezentanţii AUR, într-un comunicat de presă remis, luni News.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *