Web Analytics
scris joi, 05.11.2020

RAPORT DE ACTIVITATE. Misiunile jandarmilor argeșeni în luna octombrie

„În perioada de referinţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș au executat 1826 misiuni de menţinere sau asigurare a ordinii publice în zona de competenţă, din care 1328 misiuni în patrule mixte în cooperare cu poliţiştii argeșeni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională şi prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

RAPORT DE ACTIVITATE. Misiunile jandarmilor argeșeni în luna octombrie

Pe timpul acestora au fost aplicate 594 sancţiuni, dintre care 314 avertismente scrise şi 280 amenzi în valoare totală de 137.950 lei.
În aceeaşi perioadă, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală în cazul a 11 infracţiuni constatate independent, astfel: 1 infracţiune privind deţinerea de substanţe interzise, 2 infracţiuni privind portul sau folosirea fără drept de obiecte interzise, 4 infracţiuni privind ocolirea aparatelor de măsură a energiei electrice şi 4 infracţiuni privind furtul, iar pe timpul misiunilor desfăşurate în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Argeș, în sistem integrat, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a 15 de infracţiuni.
De asemenea, jandarmii au pus în aplicare un număr de 49 mandate de aducere emise de instanţe sau parchete şi au intervenit în 18 situaţii în urma apelurilor primite prin intermediul S.N.U.A.U. 112.” – informează Biroul de Presă al I.J.J Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...