Web Analytics

Rapid a jucat în alb-violet. Asociația FC Argeș 1953 VAV a notificat clubul și forurile de specialitate

de | 6.10.2021 16:18 | Actualitate, Sport

Având în vedere că Rapid București a jucat pe data de 10 septembrie 2021 la Arad cu UTA într-un echipament având culorile alb și violet, Asociația FC Argeș 1953 Vulturii Alb-Violeți a trimis notificări către Rapid, către FRF, LPF și către postul TV Digi Sport.

 

De menționat faptul că această combinație de culori se află sub protecția mărcii combinate individuale și exclusive ”Fotbal Club Argeș Pitești 1953 Vulturii Alb-Violeți”, înregistrată la OSIM. Notificarea cu pricina este semnată de președintele Asociației FC Argeș 1953 VAV, Antonel Alin Mîrzacu și de secretarul Ion Răileanu.

 

Citește și Pitești: Zona Costache Negri – Parcul Ștrand va avea un complex sportiv așa cum și-l doresc cetățenii

 

”Prin utilizarea de către echipa dvs a echipamentului în culorile alb-violet, echipa Fotbal Club Rapid 1923 S.A. se face vinovată de încălcarea dispozițiilor legii (înregistrarea mărcii conferă titularului său un drept exclusiv asupra acesteia). În consecință, în conformitate cu legea, începând cu data prezentei notificări, vă interzicem ca, în tot ceea ce întreprindeți dvs, să mai utilizați combinația de culori alb-violet. Rugăm atât clubul Rapid București, cât și organele ce au ca atribuții organizarea și televizarea unor competiții publice oficiale sau amicale, FRF, LPF, televiziuni, să pună în vedere competitorilor ca aceștia să respecte legislația în materie, înainte de a întreprinde acțiuni ce ar putea aduce prejudicii prin încălcarea legilor ce guvernează drepturile altor structuri sportive”, se mai arată în această notificare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

3 Comentarii

  1. E echipamentul de rezervă babuinilor, noi jucăm în vișiniu. Voi cu ce vă echipați când jucați în deplasare la o echipă care are aceleași culori cu voi? Cretinilor!

    • Babuin ești tu. Adu-ți aminte ce culori purta rapid dacă ești suporter adevărat dacă nu ați spun eu vișiniu și alb vișiniu nu violet asa avem și noi alb violeți acasă și violeți an deplasare

  2. Da pe ăia de la Poli nu îi dați în judecată? Că și ei joacă în alb-violet. Faceți o somație și către Real Madrid, că au avut aceleași culori.