Web Analytics

Raed Arafat: “Sunt 314.000 persoane fără curent electric și sunt probleme cu oamenii care nu vor să-și părăsească mașinile”

de | 26.11.2023 15:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, din cadrul Ministerul Afacerilor de Interne, a făcut declarații duminică, la Digi24, spunând că sunt 314.000 persoane fără curent electric în toată țara și sunt probleme cu oamenii care nu vor să-și părăsească mașinile blocate în zăpadă:

Citește și: FC Argeș Basketball – a opta victorie în Liga Națională!

”Avem 47 de tronsoanse de drumuri naționale din 10 județe închise. Mai avem restricții pe o parte din Autostrada A2. Există probleme și cu traficul feroviar, 53 de trenuri sunt suspendate. Nu avem probleme medicale grave (…). Unele persoane refuză părăsirea mașinilor în care se află. Ei doresc să le scoatem mașinile, nu doar pe ei, iar asta duce la întârzieri pentru că momentan mașinile nu pot fi scoase, iar prioritatea noastră este scoaterea mașinilor și salvarea persoanelor (…) Numărul persoanelor fără curent electric sunt 314.000 de oameni”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *