Web Analytics
scris joi, 01.12.2022

Raed Arafat, decorat cu ordinul „Steaua României în grad de Cavaler” de președintele Iohannis

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat pe pagina sa de socializare că a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis.

Raed Arafat, decorat cu ordinul „Steaua României în grad de Cavaler” de președintele Iohannis

Citește și: Prefectul de Argeș, citându-l pe Eugeniu Carada: ”Pentru  România liberă, oricând, oricum, cu oricine, contra oricui”

„Am fost extrem de onorat si emotionat sa primesc astazi decoratia “Steaua Romaniei” in grad de “Cavaler”, o distinctie ce mi-a fost inmanata de Excelenta Sa Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, aceasta decoratie reprezinta un indemn puternic pentru a continua, alaturi de colegii mei, munca depusa in serviciul tarii noastre si dezvoltarea sistemului integrat de urgenta, devenit deja un model recunoscut pe plan international.

Totodata, vreau sa adresez multumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru increderea acordata si pentru faptul ca m-a propus pentru aceasta prestigioasa si onoranta decoratie!”, a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită