Web Analytics
scris vineri, 11.03.2016

Radu Vasilică: „Dacă Tudor Pendiuc va lua voturi, bună parte vor fi dinspre partea noastră, că doar n-or să vină voturi de la PNL”

În cadrul conferinţei săptămânale de presă a PSD Argeş, deputatul Radu Vasilică a precizat că, la acest moment, în judeţ se realizează două studii sociologice, unul pentru Consiliul Judeţean şi altul pentru Primăria Piteşti, în vederea desemnării candidaţilor la alegerile locale. Parlamentarul a mai adăugat că sondajele ar putea fi gata săptămâna viitoare. „Se fac două sondaje, unul pe Piteşti şi unul pe Consiliul Judeţean, care sperăm că vor fi gata vinerea viitoare. Din ce am discutat cu dl preşedinte Valeca, vinerea viitoare vom avea o primă discuţie legată de Consiliul Judeţean. Ne interesează şi scorul politic al PSD-ului la nivel de judeţ, pentru că noi vorbim aici cine va fi candidat, dl dr. Manu, dl Mânzână, dar nu uitaţi că prima condiţie este să avem o majoritate în Consiliul Judeţean. Ne interesează foarte mult cât trebuie să mai apăsăm pedala pe acceleraţie, unde suntem, unde ne situăm. Atât candidatul la Consiliul Judeţean, cât şi candidatul la primăria municipiului reşedinţă de judeţ se validează de către Comitetul Executiv Naţional”, a declarat Radu Vasilică. Acesta a mai precizat că şi Tudor Pendiuc, primarul în funcţie al Piteştiului, a fost inclus în sondaj şi că după finalizarea studiului sociologic se va stabili cine va candida din partea PSD la Primăria Piteşti. „În sondaj nu aveai cum să nu îl bagi pe Tudor Pendiuc, să nu-l măsori, pentru că contează intenţia cetăţenilor în ceea ce îl priveşte. Dacă Tudor Pendiuc va lua voturi, bună parte vor fi dinspre partea noastră, că doar n-or să vină voturi de la PNL. Şi-atunci ne interesează să vedem cum discutăm, cum echilibrăm. La fel se face sondajul şi pe sectorul 5, la Vanghelie”, a mai spus parlamentarul. Întrebat dacă l-ar vota pe Tudor Pendiuc pentru a reprezenta PSD la alegerile locale din iunie, deputatul Radu Vasilică a afirmat: „Eu sunt de părere că partidul trebuie să meargă cu cel care e în stare să aducă cel mai bun vot. Singurul criteriu de evaluare în politică e votul. Vom lansa un candidat înaintea termenului limită de depunere a candidaturilor, care este 23 aprilie”.

Radu Vasilică: „Dacă Tudor Pendiuc va lua voturi, bună parte vor fi dinspre partea noastră, că doar n-or să vină voturi de la PNL”

I.H.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...