Web Analytics

Radu Vasilica are nevoie de sânge

de | 28.11.2017 11:06 | Actualitate

vasilica

Radu Vasilica are nevoie de sânge. Cei care vor să-l ajute, o pot face donând la Centru Județean de Transfuzii Pitești, str. Aleea Doctor Ioan Cantacuzino (lângă Spitalul Militar), mâine, 29 noiembrie, între orele 08.00-11.00, iar de luni, între orele 08.00-12.00, cu mențiunea pentru Radu Costin Vasilică – Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București. Nu contează grupa sanguină!

Reamintim că sâmbătă după amiază, un accident rutier a avut loc la ieșirea din Pitești spre Brașov, în zona complexului Slava. Au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, șoferul motocicletei a fost rănit grav.

Motociclistul rănit în accident este deputatul PSD Radu Vasilică. Acesta a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean în stare de inconştienţă. După investigaţiile preliminare, medicii de la Spitalul Judeţean Argeş au decis să-l transfere pe deputat la Spitalul Floreasca. Imediat după ora 18, Radu Vasilică a plecat către Bucureşti cu o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Starea parlamentarului înainte de transferul la Bucureşti era gravă: traumatism cranian minor, fractură de bazin, fractură de femur drept, lovire mână dreaptă şi fractură de antebraţ drept.

Noaptea trecută, parlamentarul de Argeș a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în momentul acesta se află în stare foarte gravă. Deputatului Vasilică i s-a amputat piciorul drept și este intubat la Spitalul Floreasca din București. ”Sunt rezerve chiar și în privința vieții”, ne-a declarat un prieten foarte apropiat al deputatului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii