Web Analytics

Rabla pentru electrocasnice: Vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălat şi frigidere

de | 21.11.2022 08:32 | Actualitate, Home

Începând de azi, ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu organizează o nouă sesiune pentru Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Persoanele fizice au la dispoziție cinci zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică.

Citește și: Accident grav la Metro. Un bărbat în stop cardio respirator

„Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a bucurat încă de la început de un succes uriaș în rândul populației, astfel că am luat hotărârea ca bugetul alocat în anul 2022 să fie cel mai mare de până acum, alocând 100 milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult față de anul trecut. Reamintim tuturor celor interesați să participe în program, în oricare dintre etape, că este necesar să își creeze un cont de utilizator. Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veți putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveți deja un cont de utilizator, creat în edițiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creați alt cont, ci doar să vă autentificați utilizând adresa de e-mail și parola setată de dumneavoastră. În cazul în care ați uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculaescu.

Citește și: Bărbat reținut după ce și-a bătut fosta iubită

Bugetul alocat pentru cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru Electrocasnice este de 50 de milioane de lei, divizat pentru fiecare etapă în parte. În această etapă se vor acorda vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălate şi frigidere, aparate de aer condiționat, combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare, uscătoare de rufe.  200 de lei se dau pentru aspiratoare, 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *