Web Analytics
scris luni, 05.02.2024

Puștii violeți pe podium la Brașov Indoor Cup. Ce spune antrenorul Bogdan Vișan

FC Argeș U12 a terminat pe podium Brașov Indoor Cup, una dintre cele mai puternice competiții de juniori care se organizează anual în orașul de la poalele Tâmpei. Clubul violet a participat la acest turneu cu două echipe, FC Argeș Violet terminând pe locul 2, iar FC Argeș Alb pe locul 7.

Puștii violeți pe podium la Brașov Indoor Cup. Ce spune antrenorul Bogdan Vișan

Puștii pregătiți de antrenorul Bogdan Vișan au cedat în finala mare, la penalty-uri, scor 3-4, în fața celor de la New Star București, după ce la finalul timpului regulamentar a fost egalitate, 0-0. În semifinale, FC Argeș Violet a trecut cu 5-1 de Junior Brașov, iar în sferturi a învins cu 7-0 pe FC Argeș Alb.

În grupă, vulturașii au înregistrat numai victorii: 7-0 cu ACS Tâmpa Brașov, 20-0 cu Sportul Onești si 9-0 cu FC U Craiova. Piteștenii au reușit performanța de a marca 52 de goluri și de încasa doar 1! Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat piteșteanul Dragoș Tudor, iar golgheterul competiției a fost desemnat colegul său David Ivan, marcatorul a 13 goluri.

Citește și România a pierdut cu 4-0 în Cupa Davis, împotriva Greciei

Bogdan Vișan: ”Pot spune că a fost un turneu benefic pentru noi. Am avut posibilitatea să jucăm cu cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă. Am pierdut nemeritat la penalty-uri, iar dacă eram mai atenți în fața porții, puteam tranșa meciul în favoarea noastră în timpul regulamentar. Trebuie să învățăm din înfrângeri și să îndreptăm ce nu am făcut bine. Pentru copii a fost o experiență utilă și plăcută. Vreau să îi felicit pentru evoluția lor și sunt convins că pe viitor vom fi mult mai puternici”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită