Web Analytics
scris luni, 30.10.2023

Puștii de la FC Argeș au pierdut cu 2-0 în fața formației similare a PSG-ului

Week-end-ul trecut, în Grecia, la Atena, s-a desfășurat Elite Neon Cup, un important turneu internațional de juniori. Competiția organizată de clubul Panathinaikos Atena a fost rezervată categoriilor Under 10 și Under 12 și a adunat la start 48 de echipe din 18 țări. Printre cluburile participante s-au numărat PSG, AC Milan, AEK Atena, Olympiakos Pireu, Spartak Moscova, FC Rostov, Frosinone și Nordsjaelland.

Puștii de la FC Argeș au pierdut cu 2-0 în fața formației similare a PSG-ului

Clubul FC Argeș a participat cu două echipe la categoria U12, ambele pregătite de Bogdan Vișan, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi. FC Argeș 1 a pierdut doar un singur meci și a terminat turneul pe locul 9, iar FC Argeș 2 a înregistrat două eșecuri și a încheiat întrecerea pe locul 17. La Under 12 competiția a fost câștigată de FC Rostov, în timp ce la Under 10 s-a impus AC Milan.

Citește și Echipa de baschet a Piteștiului a ajuns la cinci victorii din șase partide

Bogdan Vișan, antrenorul FC Argeș U12, regretă eșecul cu PSG, scor 2-0: ”Competiția a fost foarte puternică, iar cel mai mare regret al meu este meciul pierdut cu PSG. În afară de acel joc, am înregistrat numai victorii. Cu Paris Saint Germain am avut cinci ocazii de gol, însă nu am fost lucizi în fața porții. Sunt convins că puteam mult mai mult. Per ansamblu, pot spune că a fost o experiență utilă pentru copii, întrucât am avut parte de adversari puternici. Trebuie să învățăm și din înfrângeri pentru a deveni mult mai puternici în viitor”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită