Web Analytics

PSD vrea să dea o lovitură de imagine la alegerile parlamentare cu Alexandru Rafila

de | 13.10.2020 11:03 | Actualitate, Politica si Administratie

După ce în vară a fost ofertat de partidul Pro România să candideze la Primăria Capitalei și a refuzat, acum Alexandru Rafila este dorit de PSD pentru un post de deputat de București.

Extrem de vizibil pe televiziuni pe tema coronavirusului, Rafila evită să ofere un răspuns clar la această ultimă posibilitate.
PSD vrea să dea o lovitură de imagine la alegerile parlamentare din decembrie și vrea să-l pună cap de listă la Camera Deputaților, la București, pe Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), potrivit unor surse social-democrate.

Pesediștii mizează pe notorietatea dobândită de Rafila în ultimele luni pe fondul pandemiei de coronavirus și de faptul că acesta ar putea să ofere o replică credibilă reprezentanților Puterii în domeniul sănătății.

Ofertat și de Ponta în vară

Nu este prima dată când Alexandru Rafila este curtat de un partid politic. În luna iulie, acesta a fost oferta de Victor Ponta să fie candidatul Pro România la Primăria Capitalei. A refuzat însă și a anunțat atunci că i-a explicat lui Ponta că ”trăim o perioadă dificilă” și că ar fi nevoie mai mult de expertiza sa în domeniul sănătății decât ca el să fie implicat în administrația publică.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii